Varumärke Geografi A

Ett tag sedan man la upp en skol uppgift här. Så nu kommer den första på länge !

Geografi A Motorsport, jag tror att det är ett varumärke som passar min personlighet medtanke på att jag har ett stort intresse för både motorcyklar och bilar.Det är några saker som kan få en otroligt glad när allt går som det ska. Har både motorcykel och bil där hemma stående i garaget, många ser det typ som inget.
Jag ser det som människor, de har ju också ett liv. En bil/motorcykel varar ju aldrig för evigt, de rostar, behöver bensin, måste tvättas, få service m.m. Utan bilen eller motorcykeln så visste jag inte vad jag skulle ta mig till.


Redan när jag fyllde 14 fick jag min första moppe, Derbi Gpr Nude. Alla i byn hade ju så klart moppe i den åldern. Dem trimmade sina och byggde om dem så mycket som möjligt. Fast jag nöjde mig med en helt vanlig standard moppe, den enda i lunds kommun.

Därefter kom ju så klart motorcykeln, en Aprilia rs som man hämtade uppe i Helsingborg en solig och varm juli dag. När vi var där uppe och kollade på den, var det som om man blev kär på nytt. Där blev min förälskelse till motorcyklar. Ljudet, utseende och hastigheten.

Den 23:e september fick man sin första bil, en Vw Golf GTI som vi hämtade i Ängelholm. Samma sak där, man blev förälskad, motorn, ljudet, utseendet, hastigheten och allt annat.

Varje gång man har tråkigt, man är arg eller ledsen så går man ut till garaget, för att där vet man att man trivs. Ingen som gnäller, ingen som klagar. Där är tyst och lugnt (tills man såklart drar igång basen i bilen) där efter gör man lite allt möjligt, vaxar, tvättar motorn, damsugar eller något annat.

Fast en dag, en ”sommardag” i början av augusti så gjorde jag samma sak som jag gjorde varje vecka, tog ut motorcykeln och tvättade den, där efter vaxade jag den. Sen hände det värsta som kunde hända, motorcykeln välte och sido kåpan blev repad och framkåpan. Allt berodde på att jag hade ställt den på singel stenarna där det låg jord under som hade blivit blött. Den dagen blir nog svår att glömma.

Det som kan vara dåligt är att jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag förlorar motorcykeln och bilen, eftersom de är nästan mitt allt.

*' 14 November '*

Inte ett löv, så långt ögat kan nå.

så känns det dock just nu, alla löv, eller nästan alla löv från träden på framsidan är bortblåsta med vinden. Allt man ser nu är de nakna trädgrenarna som rör sig med vinden. Alla går runt med tunga vinter jackor, mössor och handskar, men det förstår man eftersom det är ju riktigt kallt ute. Men man får se fram emot sommaren när tjejerna går med lite färre kläder, eller vad säger du Zebster? Snart kommer snön och lägger sig som en vit hinna längst gatorna. Men allt försvinner underdagen när solen lyckas ta en titt genom de tjocka molnen.


Hade nyss NkB prov. Måste säga detta till mig själv, satans va grym jag är. Skrev riktigt bra på provet, men det kanske är fel ändå? Man får tänka positivt. Igår fick man reda på att familjen ska sluta röka eftersom min styvmamma ska få bröst implantat (rätt fräckt faktiskt) och igår kom min efterlängtade tidning där min lilla Golf IV var med. Rätt stolt, men duktiga som de var så tog de bara mobilkamera bilderna.

Nu är det helg, även om vi fortfarande är i skolan så är det. Det hemska NkB provet är ju avklarat. Imorgon blir det krök at Buregards Place, och det ska bli riktigt skoj. Blir med de gamla vanliga bekanta vännerna men några nya ansikten kommer man att få se utan tvekan.

Var på bio igår kväll, skulle se Nobody lies (eller något liknande) och det var smygpremiär på den. Fast min syster sa inte att det var i Malmö när vi hade åkt in till lund. Så istället fick det bli SAW V som man nästan somnade till, herregud va kass. Har sett bättre Saw filmer än den.

Veckans Låt bli nog Cd:n Phobia med Breaking Benjamin. 24/7 på mobilen. Såå bra!


Ha en trevlig kväll allesammans.


RSS 2.0