*'18 oktober'* This the Zodiac.

Steg upp för snart två timmar sedan trots att det blev en lång och tuff kväll fram tills 4 tiden ungefär.. Det bästa av allt är att man lyckades bli nykter igen innan man kom hem :)

Zodiac.. vet inte om det är så många som har sett den filmen men kan snacka lite kortfattat om den. Zodiac är baserad på en sannhistoria från 1960 tills nu. Den handlar om en människa som mörda människor överallt i Usa på flera olika sätt sen efteråt så under -69 så brjade Zodiac att skicka ut brev till polisen och tidningarna för att hamla på en första sida. Men dem breven är inte bara i vanlig handstil, utan även i något som heter Zodiac-Alfabetet, väder symboler och flera olika syboler bara för att polisen ska inte kunna komma på honom.
Flera år går och Zodiac hotar med att utplåna en hel skolbuss m.m. Under 80-talet så fick dem sin första misstänkta, Arthur Leigh. En man som har sagt at han ska utplåna en hel skolbuss och kalla sig själv för Zodiac, till en fiskarkompis under Nyårsdagen.
Men en sak med Zodiacs mord är att han skadar men låter männen överleva... den 4 Juli -69 gjorde han det "misstaget" han skulle mörda två ungdomar men killen överlevde med svåra skadar och såg Zodiacs ansikte. Men så fort han kom från sjukhuset så försvann han.
1991 hittade man offert igen som hade överlevt och sett Zodiacs annsikte. Han träffade polisen på JFK i Usa och pekar ut Zodiac. Men polisen i Usa hittade aldrig honom.. Han är där ute fortfarande på fri fot.. Zodiac fallet lades ner 2004 för att de hade för lite med bevis.

Ändå rätt sjukt hur man kan mörda folk under så lång tid utan att bli tagen av polisen..

Men nu ska jag börja med Kunskaps Teorin och titta lite mer på Zodiac :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0