*' 9 September '*

Hejsan Hoppsan :)

Sitter på en halvdryg filosofi A just nu, inte speciellt rolig lektion.. Sitter bara och snackar om Människorna värde. jisses...
Men vi har iaf gett en tjej i ettan ett nytt smeknamn, Sugmärket.. hahaha, har ju redan en kille som spänner sig något så otroligt mycket (kanske bara sträcker ut på ryggen så att magrutorna ska synas?) men han heter Spännebögen ;) haha..
Orkar inte med skolan för tilfället, något så otroligt drygt.. På fredag har man prov och har knappast öppnat boken som man får väl göra idag..
Den drygaste dagen någonsin..
Började med DDD (Don´t drink and drive, you may spill you drink) haha, Oskars kommentar typ 24/7. Som började kl 08.45 när man egentligen börjar 10.00 och så går man till 16.00... Jippi... Klassrummet brevid oss kollar på Troja, och allt man här är folk som skriker och svärd som klingar mot varandra.

Dessutom så suget efter bil är något så otroligt högt, vill få sålt hojen så att man sedan kan stå och pilla med en bil ute i garaget, har det mesta redo redan, så som högtalare, slutsteg, OMP stolar m.m.. men ja, den enda som är ivägen rä styvmamma som inte vill ge mig pengar till bil ännu.
Ska förhoppningsvis kunna sparka ut familjen under helgen så att man kan få huset för sig själv, så att man kan mysa med flickan och ha en liten fest, för sånt fungerar ju inte när familjen är hemma.. haha..


Dagens otroliga nyhet: Jorden går under imorgon.               
WHAT?! ska jorden gå under? Tydligen så är det en grupp forskare som ska försöka uppleva Big-Bang så att de kan lösa den stora gåtan, om hur universum har uppstått. Går något fel så kan det betyda jordens undergång. 5000 forskare har försökt att sätta stopp för ett sådant här försök. Försöket kommer att göras i Schweiz i en jätte stor maskin som ska låta två protoner kollidera med varandra. Många utav alla de forskarna har fått fler tav agressiva hotmejl..
Forskarna har arbetat med exprimentet i 14 år. Förhoppningsvis har de gjort små tester hela tiden.. En skäerhetsrapport har tydligen gett exprimentet grönt ljus. Jag skulle int ha gjort det prcis.. tänk om något kan gå fel? Liksom, det finns alltid något som kan hända.


- Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den, säger James Gillies, PR-ansvarig för projektet.

så, går jorden under imorgon så hörs vi väl säkert någon annanstans, lev livet ikväll ;)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Haha, du och Sebbe är bara avundsjuka för att ni inte har såna muskler som spännebögen:P

2008-09-09 @ 15:37:24
URL: http://iaselin.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Yes jorden gick inte under!!!...eller vänta oskar e ju här...fan vi har kommit till helvetet!!!

2008-09-12 @ 14:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0